Avís legal

CASA MARISOL SL

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 

Raó social:CASA MARISOL SL CIF: B 59094094
Adreça: Carrer Josep Coroleu 76 bajos, 08800 – Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 938158111 Email: casamarisol@gmail.com

 

 

INSCRIPCIÓ REGISTRAL

Inscrita en el registre Mercantil de Barcelona, Full B-73227, Foli 1, volum 24681, Llibre de Societats, Secció General, C.I.F. B 59094094.

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Donar informació de l’empresa i els articles que comercialitza.
El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.casamarisol.es

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Casa Marisol SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Casa Marisol SL o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Casa Marisol SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Casa Marisol SL .

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Casa Marisol SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.