Carta de Nadal

ET DUEM LA CUINA DE NADAL A CASA

(DES DE MARÇ: ET DONEM EL SERVEI A DOMICILI GRATUÏT)

Aquest Nadal serà diferent però gaudirem de la vida, més que mai. Hem estat oberts durant tota la pandèmia i hem seguit cuinant tots els plats i ara, et presentem la nostra carta de Nadal, amb novetats, com cada any.

 

Al març vàrem prendre la decisió de dur-te el menjar a casa de manera gratuïta i ho seguirem fent. És la nostra manera de donar-te les gràcies, per haver confiat en nosaltres durant tota la pandèmia. Bon Nadal!

 

Anna Belzunces

Entrants

(poden fer de primers)

NOU!!! Bagels

 

  • Els panets de NY: de Pastrami i formatge Gruyère suís i de sobrassada de Mallorca i formatge de Maó.

 

Preu (4 unitats de cada): 25€

 

Canapès exquisits

 

  • Canapès tradicionals: de paté amb cogombre, de crema de formatge amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives

 

Preu de la safata (35 canapès): 29€

 

Bunyols de l’àvia Aurora

 

  • Bunyols farcits de bacallà de l’àvia Aurora.

 

Preu de la safata (12 u): 12,50€

 

Les delícies (les nostres croquetes)

 

  • De pollastre de pagès del Cor de Catalunya
  • De formatge Montbrú de Moià
  • De pernil ibèric

 

Preu de la safata (12 u.): 9€

 

  • De peix

 

Preu de la safata (12 u.): 12€.

 

Les coques de recapte

 

  • D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de secret ibèric, de bacallà amb panses i pinyons, de codony amb formatge Gorgonzola i de carxofa confitada amb pernil de gla.
  • De carbassó, albergínia, ceba i formatge

 

Preu coca (20 talls): 20€.

 

Els carpaccios

 

  • Carpaccio de bacallà marinat amb verduretes.

 

Preu: 16,90€

 

  • NOU!!!! Carpaccio de figues amb pernil de gla, ruca i formatge de cabra Montbrú.

 

Preu: 17,90€

 

  • NOU!!!! Carpaccio de gambes de Vilanova amb esferes de Gin tònic
  • NOU!!!! Carpaccio de filet de bou de Nebraska i formatge parmesà

 

Preu: 19,50€

 

JA SÓN CLÀSSICS DE LA NOSTRE CARTA DE NADAL!!!

 

  • EL FONDUE PA amb la nostra recepta. Farcit de formatges MUUU BEEE del Ripollès (us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts, abans de servir-ho a taula).

 

Preu (4-6 racions): 26,90€

 

  • EL PA SORPRESA amb crema de formatge, cogombre, enciam i salmó noruec Gimar i el de crema de formatge, alfàbrega i tomàquet confitat.

 

Preu (6-8 racions): 37,90€

Els primers plats

(que poden fer de plat únic o de segon)

El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna

 

  • amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbui.

 

Ració 3 persones 14,00€

 

L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla

 

Preu d’1 ració de caldo amb galets, la carn d’olla, les verdures i el llegum: 24,90€

CARTA DE CANELONS, irresistibles!!!

NOU!!! Canelons de rap i gambes

 

Safata 3u.: 9€. Safata 6u.: 18€. Safata 10u.: 30€ Safata 20u.: 55€

 

Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna

 

Safata 3u.: 7,50€. Safata 6u.: 15€. Safata 10u.: 25€ Safata 20u.: 43€

 

Canelons vegans

 

      • amb pasta sense ou Sanmartí farcits de soja texturitzada i rostit de ceba, tomàquets i all amb beixamel de llet de soja i oli d’oliva DO Siurana.

 

Safata 3u.: 6€. Safata 6u.: 12€. Safata 10u.: 20€ Safata 20u.: 38€

Els segons plats

(molt abundants)

Rodó de Nadal

 

      • pollastre del cor de Catalunya farcit de poma, ceba, foie d’ànec, salsitxa i guarnició de bolets. El pes del pollastre 2kg.

 

Preu: 59€ (6-8 racions)

 

Mar i muntanya

 

      • de pollastre de pagès de criança (90 dies) de Masia Can Vies amb escamarlans. El pes del pollastre és de 3,5kg.

 

Preu: 89€ (8-10 racions)

 

NOU!!! Roastbeef

 

      • de vedella gallega marinada amb pebre, mostassa i sal.

 

Preu de 150grs: 15€

 

Ànec mut del Penedès

 

      • A la taronja, o a la catalana o amb peres. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls.

 

Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats o amb peres i amb prunes o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 55,50€ (4-5 racions).

 

Capó de Nadal trufat

 

      • El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, la carn es desfà quan la menges.

 

Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 139€ (8-10 racions)

 

Gall D’Indi

 

      • Gall d’Indi del Penedès a la catalana, amb prunes, pinyons i orellanes. El pes de 4 a 5 kg.

 

Preu del Gall d’Indi. 99€ (8-10 racions)

 

Xai

 

      • Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet.

 

Preu de l’espatlla amb guarnició: 43,90€ (2 racions). Preu de la cuixa amb guarnició: 51€ (3 racions).

 

Cabrit lletó al forn amb cebes confitades.

 

Preu ració 300grs 29,90€

 

Garrí

 

      • Si ets client/a nostre de fa anys, ja saps que és un plat molt especial o t’agrada o no. Cruixent, melós i saborós du una guarnició de patates i de pomes. De 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

 

Preu segons mercat

 

Zarzuela

 

      • A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: lluç de palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses.

 

Preu segons mercat.

 

Calamars farcits de carn de vedella amb festival de closca

 

Preu ració (2 u): 21,90€

Pernils

  • Tenim pernils ibèrics: Altanza de Jabugo, Manuel Castillo…

 

Des de 83€ fins a 299€

Menú de Nadal

      • Caldo casolà de la Cuina de l’Anna amb galets de Sanmartí de Caldes de Montbui i amb la carn d’olla
      • Rodó de pollastre del Cor de Catalunya farcit de ceba, poma i mousse d’ànec
      • Torrons de la Pastisseria Blanch

Preu: 25€

Menú Sant Esteve

      • Safata de mingonetes d’alta xarcuteria: pernil de gla, mortadel.la Bologna, formatge Montbrú, salami, petit brie francès, fruita i antipastos.
      • Canelons del rostit de La Cuina de l’Anna (4 canelons)
      • Pastissets de xocolata de la Cuina de l’Anna

Preu: 25€

Menú de Cap d’Any

      • Salpicó de marisc: rap, musclos, gambes i verdures

o

      • Carpaccio de figues amb pernil de gla, ruca i formatge de cabra novell Montbrú
      • Rap a la marinera amb festival de closca

o

      • Cuixa de xai al forn amb patates
      • Coulant de xocolata negre o pastís de llimona
      • Raïm de la sort

Preu: 29,90€

      • Si voleu reservar els encàrrecs i menús de Nadal i de Sant Esteve, ho podeu fer abans del dia 19 de desembre
      • Si voleu reservar els encàrrecs i el menú de Cap d’Any, ho podeu fer abans del dia 27 de desembre

 

Recordeu que us ho portem a casa vostre gratuïtament menys els dies 24 i 31 de desembre!!
Bon Nadal!!!

Contacta amb nosaltres
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.