Carta de Nadal

Carta de Nadal 2019, gaudeix a casa de la Cuina de Nadal de l’Anna, la de sempre

 

(Per compres superiors a 50€ durant el mes de desembre et regalem un detall de la Cuina de l’Anna)

 

  • Abans del 13 de desembre recorda encarregar-nos el que desitgis menjar el dia de Nadal i el de Sant Esteve.
  • Abans del 20 de desembre el que desitgis menjar la nit de cap d’any.

Les nostres safates que fan de primers:

Formatgeria Especial de Nadal

Més de 80 tipus de formatges nacionals i internacionals:

  • Brillat Savarin, petit Camembert al forn. NOU!!! Jean Grogne, petit Camembert amb poma i canyella, Pecorino amb trufa, Occelli amb fruita i grappa, Occelli amb fulles de castanyer i Gorgonzola Fustella, entre d’altres. Els catalans de Montbrú de Moià de cabra i ovella. NOU!!! MUUU BEE del Ripollès: Flor de Neu (llet crua de vaca madurat en cambres quatre setmanes), Sotabosc (llet crua de vaca madurat en cambres fresques i humides durant vuit setmanes), Tendre de Drap (llet crua de vaca que es fa amb drap de cotó) i el Pilós (formatge de pasta cuita i escorça rentada). Formatges ecològics Mas Claperol: Frisó, Cairat i Ario.

 

La safata és per 4-6 persones. Ració per aperitiu 30€ , per sopar 60€

Foies i patés i maridatge de confitures

 

  • Els millors foies i patés d’ànec i d’oca De Spiegeleire (Flandes) amb: Brie, mel, nous i vi Oporto; pomes i cruixent pernil; Roquefort i peres, cava i tòfona; Amaretto i ametlles i Grand marnier, taronja i trossos de mandarina.

 

Safata per 4-6 persones. Ració per aperitiu 30€, per sopar 60€

D’ibèrics i boníssims pernils de les tres millors zones

 

  • Xoriço Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llonganissa Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llom de presa Ibèric 5J de Jabugo i a escollir un dels 3 millors pernils DO “alta expresión COVAP” (Valle de los Pedroches), “5J” (Jabugo), “Manuel Castillo” (Extremadura).

 

Safata per 2/3 persones: 30€, Safata per 5/6 persones 54€

Entrants

(que podrien ser els primers)

Carta de canapès exquisits

 

  • Canapès tradicionals de paté amb cogombre, de crema de formatge, amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives.

 

Preu de la safata de 30 canapès a 20€

 

  • NOU!!! Canapès rodons (rollers): Canapès de pa de verdures i de pa de tomàquet amb crema de bolets i tòfona, crema de formatge parmesà i crema d’olives arbequines.

 

Preu de la safata de 30 canapès a 30€

 

Les coques de recapte

 

  • D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de bacallà amb panses i pinyons i de codony amb formatge gorgonzola i de sobrassada amb sucre.
    De carbassó, albergínia, ceba i formatge.

 

Preu de la coca: 16€. De cada coca pots fer 20 talls, a 0,80€ cadascun.

 

Les delícies

 

  • De pollastre de pagès del Cor de Catalunya, de formatge Montbrú de Moià, de pernil ibèric i de peix.

 

Preu de la safata de 12 croquetes: 9€. Safata de 12 croquetes a 0,75€ cadascuna.

 

NOU !!! Carta de carpaccios, tàrtar i ceviche!!!!

 

  • De bacallà marinat amb verduretes.

 

Preu: 16,90€ (si vols fer un tast pots fer 3-4 racions acompanyat de torradetes)

 

  • NOU!!!Carpaccio de salmó amb cogombre

 

Preu: 16,90€

 

  • Tàrtar de gambes amb maduixetes

 

Preu: 17,50€

 

  • Ceviche amb llet de tigre

 

Preu: 18,50€

 

  • EL CLÀSSIC!!! EL FONDUE PA amb la nostre recepta. Farcit de formatges MUUU BEEE del Ripollès (us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts abans de servir-ho a taula).

 

Preu: 23,00€

ELS CLÀSSICS PANETTONE SCARPATTO I MUCCI!!

 

  • El farcit salat clàssic Amb un llit d’enciam i de tomàquet fresc, amb salami italià, pernil de York i formatge Assiago. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna.

 

Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.

 

  • El francès vegetal AAmb un llit de confitura de tomàquet, cremós formatge brie, cogombre i rúcula. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna.

 

Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.

TORNA!!! EL FONDUE PA amb la nostre recepta.

 

  • Farcit de formatges variats. (Us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts abans de servir-ho a taula)

 

Preu 23,00€

Menú de Nadal, el de sempre!

  • Caldo casolà de la Cuina de l’Anna amb galets de Sanmartí de Caldes de Montbuí i amb la carn d’olla
  • Capó amb rostit tradicional de prunes i pinyons del país
  • Assortiment de torrons El Artesano de Xixona (Alacant)

23,00€

Menú Sant Esteve

  • Canelons del rostit de La Cuina de l’Anna (4 unitats)
  • Viandes de Nadal: Ànec a la taronja, Oca farcida, Gall d’indi amb castanyes, garrí amb guarnició d’ou filat Santa Teresa i variat d’enciams
  • Gelat Brutal de territori by Marc Ribas

23,00€

(Si t’emportes el menú de Nadal i Sant Esteve et fem un descompte del 10%)

Menú de Cap d’Any

  • Assortiment d’ibèrics amb: pernil Jabugo, xoriç i llonganissa de Covap i llom de Jabugo.
  • Assortiment de formatges amb: Urgelia de vaca i cabra Montbru de Moià
  • Salmó amb patata poché
  • Xai al forn
  • Gelat Brutal de territori by Marc Ribas
  • Raïm de la sort.

25,90€

(Si demaneu 6 menús de Nadal, Sant Esteve o de Cap d’Any us regalem una ampolla de cava brut Joan Sarda)

 

    • Si vols el menú de Nadal i Sant Esteve encarrega‘l fins el 13 de desembre.
    • Si vols el menú de Cap d’any encarrega’l fins el 20 de desembre.

Els primers plats

(que poden fer de plat únic o de segon)

  • L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla. (Dos plats en un).
    Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, el 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente, perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent, s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la negre, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum.

 

Preu d’1 ració del caldo amb galets, carn d’olla amb les verdures i el llegum: 20,50€

 

  • El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbuí.

    Ració 3 persones 9.00€

Carta de Canelons, però que bons!!!

  • Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna
    La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€
Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 safata amb 2 canelons de foie i ceps i camagrocs!!

 

  • NOU!!! Canelons de bolets amb foie

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€

 

  • NOU!!! Canelons vegans amb pasta sense ou Sanmartí farcits de soja texturitzada i rostit de ceba, tomàquets i all amb beixamel de llet de soja i oli d’oliva Do Siurana.

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€

 

  • Canelons de verdures de la cuina de l’Anna amb el farcit d’espinacs, mató de cabra Montbrú de Moià, panses i pinyons del país.

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€
Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 amb 3 canelons que vulguis!!

Els segons plats

(molt i molt abundants)

  • NOU!!!! Fricando de seità amb camasecs de Cap d’Urdet.

 

Minim 2 racions. 18€

 

  • Pollastre del Cor de Catalunya de Lleida. El Clàssic: amb guarnició de pilotes de trinxat de vedella amb castanyes i ceba confitada.

 

Preu: 41,90€
El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg; en poden menjar fins a 7 persones.

 

  • El Rodó de pollastre de pagès de criança (90 dies) de Masia Can Vies amb pomes, foie i guarnició de patates violeta. El pes de del pollastre es de 3,5kg, de cada peça poden sortir de 8 a 10 racions.

 

Preu: 90€

 

  • El Rodó de vedella gallega: farcit amb foie d’ànec, tòfona d’hivern i els bolets de temporada: ceps i rovellons. Una ració inclou 3 talls.

 

Preu: 18€

 

  • Ànec mut del Penedès: A la taronja, o a la catalana o amb peres. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls.

 

Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats, o amb peres i amb prunes, o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 49.50€,, hi podran menjar entre 4 i 5 persones.

 

  • NOU!!!!! amb cava i raïm.

 

Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats, o amb peres i amb prunes, o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 49.50€,, hi podran menjar entre 4 i 5 persones.

 

  • Capó de Nadal trufat: El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, amb molta cura i dedicació, la carn es desfà quan la menges.

 

Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 123€, hi podran menjar entre 8 i 10 persones.

 

  • Gall Indi Gall d’Indi del Penedès a la catalana, amb prunes, pinyons i orellanes. El pes de 4 a 5 kg.

 

Preu del Gall d’Indi. 90€€, hi podran menjar entre 8 i 10 persones.

 

  • Xai: Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, el xai es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet.

 

Preu de l’espatlla amb guarnició: 37,40€, molt abundants, hi poden menjar 2 persones i el preu et surt a 18,70€ per cap. Preu de la cuixa amb guarnició: 43,00€, molt abundants, hi poden menjar 3 persones.

 

  • Garrí: Si ets client/a nostre de fa anys ja saps que és un plat molt especial o t’agrada o no. Ens queda cruixent, melós i saborós i l’acompanyem amb una guarnició de patates i de pomes. Els diferents pesos ens permeten oferir des de 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

 

Preu de 6 racions: 139€ (3 kg). Preu de 8 racions: 147€ (4kg) i Preu de 12 racions: 153€ (de 5kg a 6kg).

 

  • Cuixes i espatlles de porc. Porc de pagès de Lleida.

 

Preu espatlla sencera: 120€ , hi poden menjar 12 persones. Pes mínim de l’espatlla: 6kg. Preu cuixa sencera:160€ , hi poden menjar 16 persones. Pes mínim de la cuixa: 8 kg.

 

  • Calamars farcits

 

Petits calamars de la Llotja farcits de trinxat de carn de vedella i de porc amb gambes. Preu per ració 2 unitats:18€

 

  • Zarzuela: A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: Lluç palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses.

Preu segons mercat.

NOU!!! TORNEN A LA CARTA ELS CALAMARS FARCITS DE CASA MARISOL!!!

  • Petits calamars de la Llotja farcits de trinxat de carn de vedella i de porc amb gambes.

 

Preu per ració (3 unitats): 18€

Gràcies per haver seguit confiant en Casa Marisol i et desitgem un molt bon Nadal i un millor 2020!!!!

Contacta amb nosaltres