Carta de Nadal

ET DUEM LA CUINA DE NADAL A CASA

(DES DE MARÇ: ET DONEM EL SERVEI A DOMICILI GRATUÏT)

Aquest Nadal serà diferent però gaudirem de la vida, més que mai. Hem estat oberts durant tota la pandèmia i hem seguit cuinant tots els plats i ara, et presentem la nostra carta de Nadal, amb novetats, com cada any.

 

Al març vàrem prendre la decisió de dur-te el menjar a casa de manera gratuïta i ho seguirem fent. És la nostra manera de donar-te les gràcies, per haver confiat en nosaltres durant tota la pandèmia. Bon Nadal!

 

Anna Belzunces

Entrants

(poden fer de primers)

Carta de canapès exquisits

 

  • Canapès tradicionals: de paté amb cogombre, de crema de formatge amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives.

 

Preu de la safata (30 canapès): 20€

 

NOU!!! Macarons de la Cuina de l’Anna salats

 

  • Macarons farcits de foie d’ànec, de crema de salmó, de dàtils i nous o de crema de tomàquet.

 

Preu de la safata (12 unitats): 11,90€

 

NOU!!! Bunyols de l’àvia Aurora

 

  • Bunyols farcits de bacallà de l’àvia Aurora.

 

Preu safata (12 u.): 12,50€

 

NOU!!! Els enfilats de l’Anna

 

  • Enfilats de Pecorino trufat amb raïm, Idiazabal amb codony i magret d’ànec.

 

Preu de la safata (12 unitats): 12€

 

NOU!!! Les empanades gallegues de la Marisol

 

  • Amb la massa feta per nosaltres, pesen 1,5Kg. Poden ser farcides de carn de porc i xoriç o de tomàquet, ceba, pebrot i tonyina o d’escopinyes o la de verdures.

 

Preu de l’empanada (8 racions) : 22€

 

Les coques de recapte

 

  • D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de secret ibèric, de bacallà amb panses i pinyons, de codony amb formatge Gorgonzola i de sobrassada amb sucre. De carabassó, albergínia, ceba i formatge.

 

Preu coca (20 talls): 18€.

 

Les delícies (les nostres croquetes)

 

  • De pollastre de pagès del Cor de Catalunya, de formatge Montbrú de Moià, de pernil ibèric i de peix.

 

Preu de la safata (12 u.): 9€.

 

JA ÉS UN CLÀSSIC DE LA NOSTRE CARTA DE NADAL!!! EL FONDUE PA

 

  • amb la nostre recepta. Farcit de formatges MUUU BEEE del Ripollès (us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts, abans de servir-ho a taula).

 

Preu 23.00€

Els primers plats

(que poden fer de plat únic o de segon)

  • L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla. (Dos plats en un).
    Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, del 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente, perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent, s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la negra, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum.

 

Preu d’1 ració de caldo amb galets, la carn d’olla, les verdures i el llegum: 20.50€

 

  • El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbuí.

    Ració 3 persones 9.00€

CARTA DE CANELONS, irresistibles!!!

  • Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna
    La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

 

Safata 3u.: 6€. Safata 6u.: 12€. Safata 10u.: 20€ Safata 20u.: 38€

 

  • Canelons de bolets amb foie

 

Safata 3u.: 6€. Safata 6u.: 12€. Safata 10u.: 20€ Safata 20u.: 38€

 

  • Canelons vegans amb pasta sense ou Sanmartí farcits de soja texturitzada i rostit de ceba, tomàquets i all amb beixamel de llet de soja i oli d’oliva DO Siurana.

 

Safata 3u.: 6€. Safata 6u.: 12€. Safata 10u.: 20€ Safata 20u.: 38€

CARTA DE CARPACCIO, TÀRTAR I CEVICHE

  • Carpaccio de bacallà marinat amb verduretes.

 

Preu 16.90€

 

  • Carpaccio de salmó amb cogombre.

 

Preu 16,90€

 

  • NOU!!! Carpaccio de bolets amb carn de vedella gallega

 

Preu 17,50€

 

  • Tàrtar de gambes amb maduixetes.

 

Preu 17,50€

 

  • NOU!!! Tàrtar de tomàquet de la Remei, taperes i anxoves.

 

Preu: 14,90€

 

  • Ceviche amb llet de tigre.

 

Preu 18,50€

 

  • NOU!!!! Còctel de gambes de tota la vida (fins a 2 racions)
    Posa’l en una copa ample i gran amb les gambes, la pinya natural, l’enciam i la salsa rosa.

 

Preu: 17,90€

 

Els segons plats

(molt abundants)

  • Pollastre del Cor de Catalunya de Lleida. El Clàssic: amb guarnició de pilota de trinxat de vedella amb castanyes i ceba confitada. El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg, afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg.

 

Preu: 43.90€ (7 racions)

 

  • NOU!!!!! Mar i muntanya de pollastre de pagès de criança (90 dies) de Masia Can Vies amb escamarlans. El pes de del pollastre es de 3,5kg.

 

Preu: 79€ (8-10 racions)

 

  • El Rodó de vedella gallega: amb tòfona d’hivern i els bolets de temporada: ceps i rovellons. El pes és de 2 kg.

 

Preu: 55€ (7 racions)

 

  • Ànec mut del Penedès: A la taronja, o a la catalana, o amb peres o amb cava i raïm. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls.

 

Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats o amb peres i amb prunes o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 49.50€ (4-5 racions).

 

  • Capó de Nadal trufat: El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, la carn es desfà quan la menges.

 

Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 123€ (8-10 racions)

NOU!!! Opció mig capó: 70€

 

  • Gall D’Indi: Gall d’Indi del Penedès a la catalana, amb prunes, pinyons i orellanes. El pes de 4 a 5 kg.

 

Preu del Gall d’Indi. 90€ (8-10 racions)

NOU!!! Opció mig gall d’indi: 55€

 

  • Xai: Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet.

 

Preu de l’espatlla amb guarnició: 37,40€ (2 racions). Preu de la cuixa amb guarnició: 43€ (3 racions).

 

  • Garrí: Si ets client/a nostre de fa anys, ja saps que és un plat molt especial o t’agrada o no. Cruixent, melós i saborós du una guarnició de patates i de pomes. De 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

 

NOU!!! Opció mig garrí i amb guarnició de pinya i gingebre

Preu segons mercat

 

  • Cuixes i espatlles de porc. Porc de pagès de Lleida. De la cuixa sencera de pes mínim: 8 kg, hi poden sortir 16 racions. De l’espatlla sencera de pes mínim 6Kg hi poden sortir 12 racions.

 

Preu segons mercat

 

  • Zarzuela: A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: lluç de palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses.

Preu segons mercat.

 

  • Fricandó de seità amb cama-secs de Cap d’Urdet.

Mínim 2 racions.18€

 

NOU!!! Sense gluten!

(Casa Sibaritas Alta Gastronomia)

  • Galta de vedella.:

Preu ració: 8,80€

 

  • Peus de porc desossats:

Preu ració :6,60€

NOU!!! Racó de la pastisseria de l’Anna

  • Tiramisú
  • Coulant de xocolata negre
  • Coulant de xocolata blanca
  • Cheesecake de la cuina de l’Anna (pastís de formatge)
  • Carrot’s cake (pastís de pastanaga)

 

Preu ració: 4,50€

MENÚ 1

PICA-PICA DE NADAL (fins a 6 persones)

  • Els bunyols: 12 bunyols farcits de bacallà
  • Les nostres croquetes:
    • 12 Delícies de la Cuina de l’Anna farcides de peix de la Llotja
    • 12 Delícies de la Cuina de l’Anna farcides de pollastre del cor de Catalunya
    • 12 Delícies de la Cuina de l’Anna farcides de pernil de Juviles
  • 1 coca de recapte (a escollir): D’escalivada amb anxoves, de secret ibèric, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba o de codony amb formatge Gorgonzola
  • 1 panettone de la Cuina de l’Anna farcit amb embotits italians: Mortadel·la, Spianata romana, Mozzarella, crema de formatge i enciams variats.

 

Preu: 84€ (6 racions)

MENÚ 2

PICA-PICA DE NADAL (fins a 6 persones)

  • 1 fondue pa: El nostre pa farcit de formatges MUUU BEEE del Ripollès
  • El nostre pernil: Encenalls de pernil de gla amb picos de pa
  • Els enfilats: Enfilats de mortadel·la de Bologna trufada
  • Les nostres viandes: Degustació de viandes de Nadal amb ou filat

 

Preu: 84€ (6 racions)

Menú de Nadal

  • Caldo casolà de la Cuina de l’Anna amb galets de Sanmartí de Caldes de Montbui i amb la carn d’olla
  • Ànec a la catalana amb prunes i pinyons del país
  • Panettone de Muzzi

Preu: 23€

Menú Sant Esteve

  • Canelons del rostit de La Cuina de l’Anna (4 canelons)
  • Viandes de Nadal: Ànec a la taronja, Oca farcida, Gall d’indi amb castanyes, garrí amb guarnició d’ou filat Santa Teresa i variat d’enciams
  • Assortiment de torrons de la xocolateria Cornet

Preu: 23€

Menú de Cap d’Any

  • Assortiments diversos d’ibèrics, de patés i de formatges

o

  • Carpaccio de bacallà
  • Rap a la marinera o melós de vedella gallega rostida
  • Coulant de xocolata negre o de xocolata blanca
  • Raïm de la sort.

Preu: 25,90€

    • Si voleu reservar els menús de Nadal i de Sant Esteve, ho podeu fer abans del dia 15 de desembre
    • Si voleu reservar el menú de Cap d’Any, ho podeu fer abans del dia 22 de desembre

 

Recordeu que us ho portem a casa vostra gratuïtament !!
Bon Nadal!!!

Contacta amb nosaltres