Carta de Nadal

Carta de Nadal 2018, gaudeix a casa de la cuina més tradicional

 

(Per compres superiors a 50€ durant el mes de desembre et regalem una safata de pernil ibèric de Jabugo)

 

  • Abans del 14 de desembre recorda encarregar-nos el que desitgis menjar el dia de Nadal i el de Sant Esteve.
  • Abans del 21 de desembre el que desitgis menjar la nit de cap d’any.

Les nostres safates que fan de primers:

Més de 80 tipus de formatges nacionals i internacionals:

 

  • Brillat Savarin, petit Camembert al forn, Raclete amb pebre, Robiola d’alba amb ruca, Pecorino amb trufa, Occelli amb fruita i grappa, Occelli amb fulles de castanyer i Gorgonzola Fustella, entre d’altres. Els catalans de Montbrú de Moià de cabra i ovella, els de vaca Terra Ferma de Lleida i el de vaca ecològic vedellet de La Garrotxa.

 

Preu de mitja ració: 5€. Preu 1 ració molt complerta: 10€ Safata per 4-6 persones. Aperitiu 30€ Sopar 60€

D’exquisits foies i patés i maridatge de confitures:

 

  • Els millors foies i patés d’ànec i d’oca De Spiegeleire (Flandes) amb: Brie, mel, nous i vi Oporto; pomes i cruixent pernil; Roquefort i peres, cava i tòfona; Amaretto i ametlles i Grand marnier, taronja i trossos de mandarina.

 

Preu de mitja ració: 5€. Preu 1 ració molt complerta:10€. Safata per 4-6 persones. Aperitiu 30€ Sopar 60€

D’ibèrics i boníssims pernils de les tres millors zones

 

  • Xoriço Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llonganissa Alta Expresión COVAP del Valle de los Pedroches, llom de presa Ibèric 5J de Jabugo i a escollir un dels 3 millors pernils DO “alta expresión COVAP” (Valle de los Pedroches), “5J” (Jabugo), “Manuel Castillo” (Extremadura).

 

Safata per 2/3 persones: 24,00€ Safata 5/6 48€

Entrants

(que podrien ser els primers)

Els canapès

 

  • Canapès de paté amb cogombre, de crema de formatge, amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives.

 

Preu de la safata de 30 canapès a 20€. (0,66€ cadascun).

 

Les coques de recapte

 

  • D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de bacallà amb panses i pinyons i de codony amb formatge gorgonzola i de sobrassada amb sucre.

 

Preu de la coca: 16€. De cada coca pots fer 20 talls, a 0,80€ cadascun.

 

Les delícies

 

  • De pollastre de pagès del Cor de Catalunya, de formatge Montbrú de Moià, de pernil ibèric i de peix.

 

Preu de la safata: 9€. Safata de 12 croquetes a 0,75€ cadascuna.

 

  • NOU!!! Delícies vegetarianes amb patata i pastanaga (sense ou i sense lactosa).

 

Preu de la safata amb 12 croquetes: 12€.

 

Carpaccio

 

  • De bacallà marinat amb verduretes.

 

Preu: 16,90€ (si vols fer un tast pots fer 3-4 racions acompanyat de torradetes)

 

  • NOU!!! Inspirada en la Cassolette francesa: amanida de mongetes amb confit d’ànec a la taronja.

 

Preu: 14,90€

 

  • NOU!!! Alvocat farcit de peix, gambes i cranc. ( 2 unitats).

 

Preu:16,90€

ELS CLÀSSICS PANETTONE SCARPATTO I MUCCI!!

 

  • El farcit salat clàssic Amb un llit d’enciam i de tomàquet fresc, amb salami italià, pernil de York i formatge Assiago. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna.

 

Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.

 

  • El francès vegetal AAmb un llit de confitura de tomàquet, cremós formatge brie, cogombre i rúcula. Pesa 1.5kg. De cada Panettone en surten 10-12 racions ben bones, a 3,75€ cadascuna.

 

Panettone sencer i farcit de bons productes a 37,50€.

TORNA!!! EL FONDUE PA amb la nostre recepta.

 

  • Farcit de formatges variats. (Us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts abans de servir-ho a taula)

 

Preu 23,00€

Menú de Nadal

  • Sardines fumades amb verdures de l’hort.
  • Caldo casolà de la Cuina de l’Anna amb galets de Sant Martí.
  • Gall d’Indi amb el rostit tradicional de prunes i pinyons del país
  • Les tres xocolates

23,00€

NOU!!! Menú Sant Esteve

  • Canelons del rostit de La Cuina de l’Anna (4 unitats)
  • Viandes de Nadal: Ànec a la taronja, Oca farcida, Gall d’indi amb castanyes, garrí amb guarnició d’ou filat Santa Teresa i variat d’enciams.
  • Crema de llimona natural

23,00€

(Si t’emportes el menú de Nadal i Sant Esteve et fem un descompte del 10%)

Menú de Cap d’Any

  • Assortiment d’ibèrics amb: pernil Jabugo, xoriç i llonganissa de Covap i llom de Jabugo.
  • Sobrassada amb mel
  • Delícies farcides de peix de llotja
  • Antipasto de cebes i pebrots en oli d’oliva.
  • All cremat amb peix de la llotja de Vilanova o galtes de porc ibèric al vi negre amb patates al forn.
  • Duo de natilles amb galetes.
  • Raïm de la sort

23,90€

(Si demaneu 6 menús de Nadal, Sant Esteve o de Cap d’Any us regalem una ampolla de cava brut Fonpinet de Sant Sadurní d’Anoia)

 

    • Si vols el menú de Nadal i Sant Esteve encarrega‘l fins el 14 de desembre. Si prens els dos dies et regalem una degustació de foies i pates per una persona.
    • Si vols el menú de Cap d’any encarrega’l fins el 21 de desembre.

Els primers plats

(que poden fer de plat únic o de segon)

  • L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla. Dos plats en un).
    Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, el 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente, perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent, s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la de negre, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum.

 

Preu d’1 ració del caldo amb galets i de la carn d’olla amb les verdures i el llegum: 19,95€

 

  • El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbuí.

 

Ració 3 persones 8€

Carta de Canelons

NOU!!!!

  • Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna.
    La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€ Preu safata 20 canelons 38€
Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 safata amb 2 canelons de foie i ceps i camagrocs!!

 

  • NOU!!! Canelons d’ànec confitat.
    L’excel·lència dels canelons tradicionals.

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 8,90€. Preu safata 10 canelons: 29€. Amb 2 safates de 10 canelons cadascuna (40) et regalem 1 safata amb 3 canelons tradicionals!!

 

  • Canelons de verdures de la cuina de l’Anna.
    Amb el farcit d’espinacs, mató de cabra Montbrú de Moià, panses i pinyons del país.

 

Preu 1 safata amb 3 canelons: 6€. Preu safata 10 canelons: 20€. Preu safata 20 canelons 38€.
Amb 2 safates de 20 canelons cadascuna (40) et regalem 1 amb 3 canelons tradicionals!!

Els segons plats

(molt i molt abundants)

  • Pollastre del Cor de Catalunya de Lleida. El Clàssic: amb guarnició de pilotes de trinxat de vedella amb castanyes i ceba confitada.

 

Preu: 41,90€ Preu ració: 6€.
El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg; en poden menjar fins a 7 persones.

 

  • NOU!! Rodó de pollastre de pagès de criança (90 dies) de Masia Can Vies amb foie, bolets i xips de moniato. El pes de del pollastre es de 3,5kg, de cada peça poden sortir de 8 a 10 racions.

 

Preu: 90€ Preu ració: 9€

 

  • Ànec mut del Penedès: A la taronja, o a la catalana o amb peres. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls.

 

Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats, o amb peres i amb prunes, o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 47,50€ , hi podran menjar entre 4 i 5 persones. Preu 1 ració 9,10€.

 

  • Capó de Nadal trufat: El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, amb molta cura i dedicació, la carn es desfà quan la menges.

 

Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 119,00€, hi podran menjar entre 8 i 10 persones. Preu el cost et surt a 11,50€ per cap.

 

  • NOU!!! Rodó de vedella gallega amb trinxat de porc de pagès amb escalivada i guarnició d’olives kalamata Cuinat a baixa temperatura durant 24 hores amb una reducció de salsa Pedro Ximenes, amb panses i taronja.

 

Preu: 10,90€

 

  • Xai: Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, el xai es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet.

 

Preu de l’espatlla amb guarnició: 35,40€, molt abundants, hi poden menjar 2 persones i el preu et surt a 17,70€ per cap. Preu de la cuixa amb guarnició: 41,00€, molt abundants, hi poden menjar 3 persones i el preu et surt a 13,70€ per cap.

 

  • Garrí: Fa 23 Nadals que a Casa Marisol hi trobeu aquest plat. És un dels nostres fidels. Ens queda cruixent, melós i saborós i l’acompanyem amb una guarnició de patates i de pomes. Els diferents pesos ens permeten oferir des de 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

 

Preu de 6 racions: 139€ (3 kg). Preu de 8 racions: 147€ (4kg) i Preu de 12 racions: 153€ (de 5kg a 6kg).

 

  • Cuixes i espatlles de porc. Porc de pagès de Lleida.

 

Preu espatlla sencera: 120€ (hi poden menjar 12 persones i el cost et surt a 10€ per cap. Pes mínim de l’espatlla: 6kg. Preu cuixa sencera: 160€ (hi poden menjar 16 persones i el cost et surt a 10€ per cap). Pes mínim de la cuixa: 8 kg.

 

  • Zarzuela: A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: Lluç palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses.

Preu segons mercat.

NOU!!! TORNEN A LA CARTA ELS CALAMARS FARCITS DE CASA MARISOL!!!

  • Petits calamars de la Llotja farcits de trinxat de carn de vedella i de porc amb gambes.

 

Preu per ració (3 unitats): 18€

L’equip de Casa Marisol et desitja de tot cor unes bones festes i un molt bon 2019!!!!

Contacta amb nosaltres