Carta de Nadal

ET DUEM LA CUINA DE NADAL A CASA

(DES DE MARÇ: ET DONEM EL SERVEI A DOMICILI GRATUÏT)

Aquest Nadal serà diferent però gaudirem de la vida, més que mai. Hem estat oberts durant tota la pandèmia i hem seguit cuinant tots els plats i ara, et presentem la nostra carta de Nadal, amb novetats, com cada any.

 

Al març vàrem prendre la decisió de dur-te el menjar a casa de manera gratuïta i ho seguirem fent. És la nostra manera de donar-te les gràcies, per haver confiat en nosaltres durant tota la pandèmia. Bon Nadal!

 

Anna Belzunces

Entrants

(poden fer de primers)

Carta de canapès exquisits

 

  • Canapès tradicionals: de paté amb cogombre, de crema de formatge amb nous i mel, de sobrassada i ou filat, de salmó i formatge amb ciboulette i de tonyina amb olives.

 

Preu de la safata (35 canapès): 25€

 

Bunyols de l’àvia Aurora

 

  • Bunyols farcits de bacallà de l’àvia Aurora.

 

Preu safata (12 u.): 12,50€

 

Les delícies (les nostre croquetes)

 

  • De pollastre de pagès del Cor de Catalunya
  • De formatge Montbrú de Moià
  • De pernil ibèric

 

Preu de la safata (12 u.): 9€

 

  • De peix

 

Preu de la safata (12 u.): 12€.

 

NOU!!! Els enfilats de l’Anna

 

  • Enfilats de salmó fumat amb formatge, mostassa i cogombre fresc
  • Enfilats de bacallà amb olives Kalamata

 

Preu safata (12 u): 12€

 

Les coques de recapte

 

  • D’escalivada amb anxoves, de pernil dolç amb verdures, de tonyina amb carxofes, de salsitxa amb ceba, de secret ibèric, de bacallà amb panses i pinyons i de codony amb formatge Gorgonzola.
  • De carbassó, albergínia, ceba i formatge

 

Preu coca (20 talls): 18€.

 

JA SÓN CLÀSSICS DE LA NOSTRE CARTA DE NADAL!!! EL FONDUE PA

 

  • Amb la nostre recepta. Farcit de formatges MUUU BEEE del Ripollès (us recomanem escalfar el forn a 180 graus i ficar el fondue pa embolicat amb paper d’alumini durant uns 30 minuts, abans de servir-ho a taula).

 

Preu 23.00€

 

EL PANETTONE CLÀSSIC FARCIT

 

  • El farcit salat clàssic amb enciam, tomàquet fresc, amb salami italià, pernil de York i formatge Assiago. Pesa 1.5kg. En surten 10-12 racions ben bones.
  • El francès vegetal amb un llit de confitura de tomàquet, cremós formatge, brie, cogombre i rúcula. Pesa 1.5kg. En surten 10-12 racions ben bones.

 

Preu 39€.

Els primers plats

(que poden fer de plat únic o de segon)

El caldo lleuger de La Cuina de L’Anna

 

  • amb un paquet de galets Sanmartí de Caldes de Montbui.

 

Ració 3 persones 12.00€

 

L’escudella de Nadal de l’Anna amb la carn d’olla

 

  • (Dos plats en un). Aquest és l’àpat típic del dia de Nadal, del 25 de desembre, malgrat que a Casa Marisol el pots menjar quan vulguis. Et servirem el caldo amb el galet de Sanmartí cuit al dente, perquè sols l’hagis d’escalfar. A banda, l’acompanyem amb una tria de les carns que, després de 9 hores de bullir a foc lent, s’hauran tornat meloses: la de pollastre, la de vedella, la de pernil, la de botifarra blanca i la negre, la de la pilota a l’estil Empordà amb tota la verdura i amb tot el llegum

 

Preu d’1 ració de caldo amb galets, la carn d’olla, les verdures i el llegum: 23.50€

CARTA DE CANELONS, irresistibles!!!

NOU!!! Canelons de rap i gambes

 

Safata 3u.: 9€. Safata 6u.: 18€. Safata 10u.: 30€ Safata 20u.: 55€

 

Canelons tradicionals de la cuina de l’Anna

 

  • La millor tria de carn fresca, per a fer el rostit de sempre i que a més, quan arriba el Nadal, hi afegim el punt especial que ens dóna la tòfona.

 

Safata 3u.: 7.50€. Safata 6u.: 15€. Safata 10u.: 25€ Safata 20u.: 43€

 

Canelons vegans

 

  • amb pasta sense ou Sanmartí farcits de soja texturitzada i rostit de ceba, tomàquets i all amb beixamel de llet de soja i oli d’oliva DO Siurana.

 

Safata 3u.: 6€. Safata 6u.: 12€. Safata 10u.: 20€ Safata 20u.: 38€

ENTRANTS PER COMPARTIR A LA TAULA

Carpaccio de bacallà marinat amb verduretes

 

Preu 16.90€

 

NOU!!! Salpicó de marisc (pop, rap, gambes, musclos i verdures)

 

Preu 18.50€

 

NOU!!!! Llenegues amb ànec confitat

 

Preu 14.50€

 

NOU!!!! Còctel de gambes de tota la vida (fins a 2 racions)

 

  • Posa’l en una copa ample i gran amb les gambes, la pinya natural, l’enciam i la salsa rosa.

 

Preu: 17,90€

Els segons plats

(molt abundants)

Pollastre del Cor de Catalunya de Lleida

 

  • El Clàssic: amb guarnició de salsitxa de porc amb tòfona d’hivern, préssec sec, panses, pinyons, prunes i orellanes. El pes d’aquest pollastre de pagès és de 2kg a 2,2kg, afegint el farcit arriba als 3kg o 3,5kg.

 

Preu: 49.90€ (7 racions)

 

Mar i muntanya

 

  • de pollastre de pagès de criança (90 dies) de Masia Can Vies amb escamarlans. El pes de del pollastre es de 3,5kg.

 

Preu: 81€ (8-10 racions)

 

NOU!!! Roastbeef

 

  • de vedella gallega marinada amb pebre, mostassa i sal.

 

Preu de 150grs: 12€

 

Ànec mut del Penedès

 

  • A la taronja, o a la catalana o amb peres. La femella de l’ànec mut té un pes de 2 a 2.5kg, pes que ens permet fer de cada peça, entre 8 i 10 bons talls.

 

Preu de l’ànec sencer, cuinat amb la seva guarnició a triar entre: daus de taronja caramel·litzats o amb peres i amb prunes o amb pinyons i orellanes d’albercoc: 49.50€ (4-5 racions).

 

Capó de Nadal trufat

 

  • El capó de 4 a 5 kg, com ha estat tantes hores rostint-se a foc molt lent, la carn es desfà quan la menges.

 

Preu del Capó sencer amb la seva guarnició de prunes, pinyons del país, orellanes i la pilota de l’àvia amb tòfona: 123€ (8-10 racions)

 

Gall D’Indi

 

  • Gall d’Indi del Penedès a la catalana, amb prunes, pinyons i orellanes. El pes de 4 a 5 kg.

 

Preu del Gall d’Indi. 90€ (8-10 racions)

 

Xai

 

  • Carn fina de Girona. Amb un forn a temperatura molt suau, es fon amb els bolets de temporada: rovellons i xampinyons, prunes i pinyons i el reguem amb Cava Fonpinet.

 

Preu de l’espatlla amb guarnició: 39,90€ (2 racions). Preu de la cuixa amb guarnició: 45€ (3 racions).

 

NOU!!! Cabrit lletó al forn amb cebes confitades.

 

Preu ració 300grs 27.90€

 

Garrí

 

  • Si ets client/a nostre de fa anys, ja saps que és un plat molt especial o t’agrada o no. Cruixent, melós i saborós du una guarnició de patates i de pomes. De 6 racions com a mínim fins a 12 racions en una peça.

 

Preu segons mercat

 

Zarzuela

 

  • A Vilanova i la Geltrú disposem d’una qualitat de peix extraordinària. Comprarem el peix el mateix dia que el cuinarem, més fresc impossible: lluç de palangre, rap, gambes vermelles, cigala, calamars, musclos i cloïsses.

 

Preu segons mercat.

 

NOU!!! Calamars farcits de carn de vedella amb festival de closca

 

2u. Preu ració: 19,90€

 

NOU!!! Les guarnicions en pots de vidre de 250grs

 

  • Puré de poma amb canyella
  • Xutney de pinya natural amb gingebre.
  • Tomàquets xerri confitats

 

Preu:6.90€

Un bon pernil al Nadal no pot faltar!!

Disposem de les millors DO i t’assessorem, el pernil com a entrant, com a part d’un plat… són tantes les opcions que val molt la pena que sigui gustós i bo.

  • Espatlla ibèrica cebo de campo Altanza. Jabugo (5.5kg). Preu: 120€
  • Espatlla ibèrica cebo de campo Isidro Blázquez. Guijuelo (5.5kg) Preu: 115€
  • Espatlla ibèrica de glà 100% 5J. Jabugo. (5.5kg a 6kg) Preu: 290€
  • Espatlla ibèrica de glà Manuel Castillo 100% Extremadura (5.5kg) Preu: 245€
  • Espatlla ibèrica de glà 100% raça ibérica Altanza Jabugo (5.5kg) Preu: 255€
  • Pernil ibèric de glà 5J Jabugo (7kg) Preu: 695€
  • Pernil ibèric de glà Manuel Castillo (8kg a 9kg) Preu: 495€
  • Pernil ibèric cebo de campo Altanza Jabugo (7.5kg a 8kg) Preu: 299€

Us tallem les peces i envasem espatlles per 35€ fins a 20 sobres i les cuixes per 45€ fins a 30 sobres.

Menú de Nadal

  • Caldo casolà de la Cuina de l’Anna amb galets de Sanmartí de Caldes de Montbui i amb la carn d’olla
  • Ànec a la catalana amb prunes i pinyons del país
  • Assortiment de torrons de la xocolateria Cornet

Preu: 25€

Menú Sant Esteve

  • Entremesos clàssics: amanida russa amb bastonets, pernil de gla, mortadel.la Bologna, formatge Montbrú i encenalls de pernil canari
  • Canelons del rostit de La Cuina de l’Anna (4 canelons)
  • Braç de gitano de trufa

Preu: 25€

Menú de Cap d’Any

  • Salpicó de marisc: rap, musclos, gambes i verdures

o

  • Mousse d’alvocat amb pernil de gla i pebrots grocs
  • All cremat de rap o filet de porc ibèric al forn amb xutney de pinya i gingebre
  • Coulant de xocolata negre o pastissets cheesecakes
  • Raïm de la sort.

Preu: 27,90€

  • Si voleu reservar els encàrrecs i menús de Nadal i de Sant Esteve, ho podeu fer abans del dia 20 de desembre
  • Si voleu reservar els encàrrecs i el menú de Cap d’Any, ho podeu fer abans del dia 28 de desembre

 

Recordeu que us ho portem a casa vostre gratuïtament menys els dies 24 i 31 de desembre !!
Bon Nadal!!!

Contacta amb nosaltres