Casa Marisol, des de fa més de 50 anys

Al 2016 la botiga vilanovina Casa Marisol va celebrar 50 anys. Ubicada al centre de la capital del Garraf, a Vilanova i la Geltrú, entrar en aquesta botiga del carrer Josep Coroleu, és endinsar-se en un món de colors, textures, sensacions i olors on l’experiència amb la gastronomia selecta és la protagonista.

 

El bon gust, l’elegància, el prestigi de les millors marques nacionals i internacionals de tots els productes, omplen les lleixes amb tanta cura, que cada producte té el seu lloc just i convida a tastar-ho tot.

 

La teva mirada buscarà els millors pernils amb denominació d’origen com el 5 Jotas Sánchez Romero y Carvajal, Blázquez o 5J, entre d’altres; llaunes de les millors conserves, melmelades i confitures, xocolates, vins, caves i licors, a més d’ous ecològics i d’altres delikatessen esperen a ser descobertes per tu.

Disposem de més de 80 formatges nacionals i d’importació i t’assessorarem perquè escullis el que més t’agradi. I el millor pernil… I les carns més fines… I els més selectes embotits: I en el “Racó de la Cuina de l’Anna” podràs tastar els nostres entrepans, enfilats o els nostres sucs Detox que preparem al moment.

 

Com tots els negocis familiars, la tradició i l’experiència conviuen amb l’emprenedoria i les noves línies de negoci que aporten els més joves. En aquest cas; la filla, l’Anna Belzunces que ja fa uns anys dirigeix Casa Marisol, ha volgut apropar la cuina de Casa Marisol als clients.

 

Ha ampliat la carta de plats precuinats que serveix en safates de 4, 6 i 8 racions: canelons, pollastre amb guarnició de patates, macarrons, croquetes de pollastre, de peix, de formatge o de pollastre de pagès; esqueixada, amanida russa, empedrat de tonyina, carpaccio de bacallà, xató de Vilanova, escalivada, assortiment d’amanides, pasta al Roquefort, cintes al Romesco, fideus, rúcula i boconcini, salpicón de marisc, pinya farcida de gambes, alvocats farcits de marisc, lasanya d’espinacs i mató, lasanya de carn, albergínies farcides de carn fina de vedella, macarrons a la Bolonyesa, i molts més.

 

Ha creat menús que s’ofereixen a la botiga cada cap de setmana i també en dates especials: Sant Josep, Sant Jordi, Festa Major, 11 de setembre, Sant Valentí, Fira de Novembre i Nadal. A més disposa d’una carta específica amb més de 50 plats típics nadalencs i uns panettones farcits exquisits.

Al 2014 va crear el servei de càtering La cuina de l’Anna, on ella, personalment, crea i cuina exclusivament per a empreses o particulars. El pressupost el fixa el client i ella adapta la gastronomia. Els clients fan el tast del menú triat per la seva boda, comunió, bateig o festa a la botiga i veuen directament el producte que es mengen.

 

La cuina del darrera de la botiga s’ha convertit en un “laboratori gastronòmic” d’on surten els plats més exquisits.

Contacta amb nosaltres
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.