Menús

Menús que ens pots encarregar (en tenim més a la botiga)

Menú de diumenge

(per aprofitar el dia de festa i no haver de cuinar)

Primers

  • Assortiment de croquetes de pollastre de pagés del Cor de Catalunya, pernil de York i de formatge de vaca Montbrú de Moià.
  • Petits volovants farcits d’ensaladilla russa i de diversitat d’enciams.

Segons

  • Pollastre de pagès del cor de Catalunya al forn acompanyat d’una guarnició de patates i de ceba caramel·litzada.

Postres

  • Pera banyada amb salsa de xocolata calenta.

Preu: 12€

Menú Gourmet

(Una degustació al nivell d’estrella Michelin)

Primers

  • Timbalet d’espinacs amb formatge de cabra i regat amb una suau vinagreta d’olives negres.
  • Timbalet de trinxat amb botifarra negre i un cruixent de panxeta.
  • Coca de full amb foie d’ànec acompanyada d’una dolça ceba confitada i raïm negre.

Segons

  • Tast de truites: de patata, de pebrots i de botifarra amb mongetes amb cruixent de pa de coca del Maresme amb tomàquet.

Les postres

  • Tàndem de Sacher o de Massini.

Preu: 16€

Menú Cuida’t

(el bon menjar també pot ajudar-te a mantenir-te…)

Primers

  • Bombons de crema de tomàquet sec, de carxofa i de pebrots.
  • Carpaccio de carbassó amb formatge parmesà, amb formatge blau i mel.

Segon

  • Canelons de bolets amb sofregit de tomàquet.

Les postres

  • Macedònia de fruita banyada de xocolata Ametller.

Preu: 16€

Menú Romàntic

(Farciment de petons a gust del consumidor…)

Primers

  • Xips de formatge amb sèsam i ceba.
  • Canapès de crema de ciboulette.
  • Torretes de pa de coca amb sardineta Real Conservera i tomàquet confitat.

Segons

  • Llibrets de carbassó amb formatge i bacó.
  • Crestes de tonyina.

Les postres

  • Coca de full amb poma i xocolata.

Preu: 16€

Menú Especial

(Qualsevol motiu és bo per gaudir d’una festa gastronòmica!)

Espectacular safata amb:

  • Pernil de Jubiles.
  • Lacó cuit amb pebre vermell de la Vera.
  • Botifarra blanca i negre de pagès.
  • Llonganissa de la casa.
  • Tres patés: de pebre, de poma i de mousse d’ànec.
  • Tres formatges: manxego, brie de vaca i cabra artesà.
  • Cruixent de pa de coca amb tomàquet.
  • Varietat de croquetes casolanes: de pollastre, de pernil i de formatge.

Les postres

  • Pastoret.

Preu: 12€

Menú Passió pel formatge

(Festival de sabors i textures amb els millors formatges nacionals i internacionals!)

Safata amb el següent assortiment de formatges:

  • Cullereta de crema de gorgonzola amb champagne, Torta de Barros (llet crua d’ovella), Peccorino romano en encenalls, Boffard gran reserva, Enfilats d’Idiazábal amb codony, els artesans de Montbrú (cabra i ovella), Assiago i Cambozola.
  • Varietat de confitures Can Bech.
  • Safata de pans especials: Figulí, pa de fruita vermella, brioix salat i pico campero.

Les postres

  • Tiramisú.

Preu: 16€

Contacta amb nosaltres