Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable Casa Marisol SL
Finalitat Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats:
a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos.
Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció o investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris.
b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials amb relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat amb relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
Legitimació Legitimació per consentiment de l’interessat
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Ubicació Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, pot sol·licitar còpia al correu electrònic casamarisol@gmail.com

 

A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal Casa Marisol SL, amb CIF: B 59094094 >/strong> informa a l’Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el RGPD (Registre General de Protecció de Dades) en els que les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

 

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per Casa Marisol SL.

 

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació d’aquests serveis.

 

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de Casa Marisol SL</ strong> amb Carrer Josep Coroleu 76, bajos, 08800, Vilanova i la Geltrú, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

 

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

 

L’Usuari que envia la informació a Casa Marisol SL és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant Casa Marisol SL de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

 

Casa Marisol SL No respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

 

S’exonera Casa Marisol SL de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’Usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Casa Marisol SL sempre que procedeixi de fonts alienes a Casa Marisol SL.

 

Cessió de dades a tercers

 

Casa Marisol SL no cedirà les dades personals a tercers. Tanmateix, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat en virtut de l’Art. 6 LOPD.

 

Exercici de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

 

En tot moment, podrà vostè exercitar els seus drets:

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat dels mateixos. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a Casa Marisol SL – CIF: B 59094094, Adreça Postal: Carrer Josep Coroleu – Localitat: Vilanova i la Geltrú – CP: 08800, també pot enviar un e-mail a: casamarisol@gmail.com

 

En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: casamarisol@gmail.com indicant BAIXA a l’assumpte.

 

Podeu consultar la INFORMACIÓ AMPLIADA sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, o bé al correu electrònic casamarisol@gmail.com indicant en l’assumpte: INFORMACIÓ AMPLIADA.

 

Acceptació i Consentiment

 

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Casa Marisol SL ), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

 

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Casa Marisol SL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Casa Marisol SL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.