El càtering La Cuina de l’Anna

Què busques en un càtering?

Manar tu el tipus de menjar que vols, qualitat del producte, amabilitat i atenció personalitzada en el servei, preu ajustat i que els nostres convidats quedin contents.

 

Aquests són els 5 objectius que ens hem proposat a La Cuina de l’Anna.

 

Per això quan un client ens demana per email o per telèfon un pressupost li diem que ens vingui a veure, el convidem a la botiga i en parlem. De la idea que té de la festa, del què voldria que es servís, si té l’espai o li busquem, si vol les begudes i les postres o ell les du, si vol servei de cambrers o no, DJ, sitting, ornamentació floral i sobretot quan es pensa gastar. I amb el pressupost que tingueu sigui de 20€ per persona o 200€ nosaltres ens comprometem a fer-t’ho. T’aconsellarem de com fer-ho per prioritzar per damunt de tot que sigui la teva festa i com tú la vols. Hem fet festes a cases particulars on hem deixat tot el àpat en capses i el client s’ho organitza i d’altres on ens quedem a cuinar un arròs a la cuina de la casa del client o ho hem servit tot. Ens adaptem a tú.

Treballem amb diferents masies i espais:

Avgustus a Subirats; Carles Lavern a Lavern-Subirats; Can Clos La Plana i Casona d’Elda a Sant Pere de Ribes; Hotel Mediterráneo a Sitges; Masia Cabanyes, Masia Notari, Molí de Mar, El Foment i Neápolis a Vilanova i la Geltrú; Masia Olivera a Subirats; Torre del Veguer a Sant Pere de Ribes; entre d’altres o venim a casa teva i t’ho adornem i preparem.

 

També col·laborem amb Tot Càtering Penedès, Cafès Novell de Vilafranca del Penedès i amb la floristeria Loving the Flowers de Sant Pere de Ribes.

 

I la pastisseria Blanch de Vilanova, de Pubilla de Roquetes, de Lolita Cacao i Cafè i de la que nosaltres mateixos fem.

T’ajudem si:

  • Has d’encarregar-te d’una festa, per exemple, de més de 50 convidats: bateig, noces, comunió, aniversari, acomiadament de soltera o qualsevol altre esdeveniment?
    Ens encarreguem de tot, de l’espai, del parament (plats, copes, estovalles coberts), del mobiliari, dels cambrers, de la decoració de les taules, dels menús, del DJ, del sitting…Tot ho parlarem amb tu i ho arreglarem d’acord amb el pressupost del què disposis.

 

  • Has d’encarregar-te de l’àpat d’un dia especial (sigui Nadal o un aniversari) i sou més de 8 persones i no vols passar-te el dia cuinant i vols fer-ho a casa teva?
    També ens encarreguem de tot, sols ens dius quin pressupost tens i et presentarem un menú amb tot cuinat, sols l’hauràs d’escalfar-ho i posar-ho a taula.

 

  • Comença el cap de setmana i estàs tan cansadet/a que no pots ni entrar a la cuina?
    Els menús d’hivern o d’estiu et convertiran en tot un gourmet i el gaudiràs al sofà de casa teva.

La cuina està basada en:

L’excel·lència en la qualitat de les fines carns, de les viandes, de l’aviram, dels pernils, del foie, dels fumats, del caviar, de les conserves, dels ous ecològics i dels formatges nacionals i internacionals.

 

El respecte cap als productes nostres més propers i de la nostre terra i el de les nostres tradicions gastronòmiques respectant el Km0.

 

El respecte cap a aquells productes internacionals que són d’una excel·lent qualitat com: la pasta fresca italiana, les galetes angleses, el caviar de Beluga, la xocolata Valrhona, Ametller o Maxim’s, el salmó de Noruega i els formatges francesos, italians, suïssos i alemanys, entre d’altres.

 

El respecte cap a l’època de l’any alhora d’elaborar els menús, treballem amb les fruites i verdures que es recullen quan els hi pertoca en el seu procés de creixement.

 

El respecte cap als pagesos i els pescadors, i a la seva feina, intentant seguir els seus consells i comprar-los directament la majoria dels productes.

 

El respecte cap als maridatges, com a bona terra de vins que som i també d’altres denominacions d’origen i països, com poden ser un bon Lambrusco o un Sauternes, entre d’altres.

 

El respecte cap a les millors gastronomies del món, de les receptes de l’àvia Aurora, de la mare Marisol i d’aquelles clientes que els agrada cuinar amb delicadesa i amb bons productes, de la cuina francesa, de la cuina catalana, de la cuina italiana, mestissatge de totes.

El Pernil:

Ens apassiona el pernil, la seva olor, el gust, el color… Per això a la nostra botiga en tenim un munt de penjats. Per a nosaltres és el plat estrella de qualsevol festa, t’ensenyarem a distingir entre un pernil ibèric i un que no ho és, entre la cuixa i l’espatlla, coneixeràs les característiques i els trets de cadascuna de les zones d’origen, com es cuiden els porcs, què mengen i quina és la millor manera de menjar pernil i què hem de fer per tal que es conservi el màxim de temps possible, a casa nostra, entre d’altres temes. Quan t’ho expliquem veuràs que n’hi ha de tots els preus.

Contacta amb nosaltres
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.